Broderii de Craciun

De la finalul lunii septembrie, mi-am cusut tot timpul liber, toată atenția și toată bucuria în aceste mici broderii de Crăciun.

Sunt tare recunoscatoare ca 15 “globuri” brodate și-au găsit case. Este primul an în care le-am oferit (aproape) la valoarea muncii depuse pentru a le realiza și o parte mare din motivația de a continua să iau comenzi a venit și din această schimbare. Am avut surpriza să fie cupărate încă din faza de desen, după un story pe Instagram. Așa că planul meu de lansare oficială s-a transformat în simpla încercare a de a onora toate comenzile.

Ce este și mai frumos? Că toate s-au lipit de oameni care au văzut ceva în poveștile pe care încerc să le construiesc cu acul și ața. Fie casa pe care și-o doresc, fie casa pe care deja o au, o stare de spirit, o amintire din copilărie, natura de care le e dor, liniștea unei seri de iarnă, strălucirea unei sărbători, o imagine dintr-o carte citită.

Și tare mult mă bucur pentru cât de darnici în cuvinte și aprecieri au fost. Pentru mine, gândurile fiecărei persoane care alege ceva din ce cos eu alimentează dorința de a continua să brodez, să învăț și să bucur.

Am brodat foarte puțin anul acesta, mai puțin decât mi-am propus. O bucată bună din an m-am învârtit pe lângă sertarele și cutiile pline cu ațe, fără să le pot deschide. Un blocaj, doliu, o tonă de confuzie. Însă, când am găsit puțin spațiu mental pentru pasiunile mele, la broderie m-am întors pentru prima dată. Bucuria care s-a revărsat de aici nu are preț.

Broderie CraciunBroderie Craciun

Broderie Craciun Broderie Craciun Broderie Craciun

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Rusu (@carmenmrusu)

2 Comments

  1. Este uimitor cum creativitate si pasiunea ta se pot intoarce in mici povesti cu globuri brodate cu bucurie si dragoste. Multe felicitari pentru munca ta! Ai facut un lucru minunat, oferind un strop de magie pentru aceasta sarbatoare cu ajutorul mainilor tale. Te felicit pentru rezultatul final si obiceiurile sarbatorite!

Leave A Reply

Navigate