Broderie | După un an

A trecut un an de când colorez cu ață, testez materiale, ace, tehnici de cusut, înrămez, lipesc în pandative și fixez pe inele broderii de tot felul. În ultima vreme, mă întorc la clasicii trandafiri brodați în stil brazilian, în încercarea de a-i coase cât mai repede, prin tehnica potrivită. Încă nu mă pot despărți de florile sălbatice. Le-aș desena cu acul pe toate obiectele care mă înconjoară.

Între timp, am recondiționat o cămașă care a suferit un accident cu fierul de călcat, am cusut 10 ore o broderie pe o rochie, am primit de la mama o icoană veche de peste 100 de ani, cu broderie pe hârtie, care își așteaptă locul în sertar să prindă viață. Am luat primele mele comenzi de pandative, inele și tablouri brodate. Încă îmi mai ocup serile cu fabricat bucurii pentru mine și pentru cei dragi.

După un an de zile, îmi iau tot mai mult din pasiunea asta. Privesc totul în linii și modele, gata să fie transpuse pe bucăți de bumbac. O înțeleg mai bine, mă mișc mai ușor printre tehnici și materiale, dar mai am atâtea de învățat. Și asta îmi aduce cel mai bun entuziasmn, să știu că un e un univers întreg care abia așteaptă să fie explorat. Broderie Broderie Broderie Broderie trandafiriBroderie trandafiriBroderie Broderie Broderie

Leave A Reply

Navigate