4 zile – Aranjatul unei vitrine

Știți ce poate fi simplu? Ca o zi din viața ta să fie doar despre aranjatul unei vitrine. Ca alegerile tale să se învârtă în jurul pieselor centrale sau culorii florilor care completează decorațiunile de iarnă. Să ai la dispoziție 4 sertare cu globuri, fructe uscate, nuci și tot soiul de sclipiciuri în care să zburzi creativ, într-un amestec de auriu cu fire de silicon topit.

Să creezi. Să combini, sa privești, să potrivești, să testezi, să alegi culori, texturi, elemente. Apoi, să mai privești puțin până când e gata, orice ar însemna asta pentru tine. Dar să ai convingerea că un burete scufundat în apă poate să fie transformat într-un colț de grădină, că elemente din natură pot fi purtate ca accesoriu, că ceea ce realizezi cu mâinile tale va aduce un zâmbet într-o dimineață, va purta un mesaj, va însemna ceva.

E o stare de bine până și în curățarea bancului, unde-i atâta culoare și prospețime, chiar de-i găsită în haos și-n rămășițe. Am privit mulțumirea unui om care și-a încheiat o zi în zâmbet, în palpabil, în ceva ieșit din mâinile sale, antrenament pentru creativitate, obiect aducător de bine.

Decoratiune Craciun Blue Daisy

Decoratiune Blue Daisy

Decoratiune Blue Daisy

Decoratiune Blue Daisy Blue DaisyFlori Blue Daisy

Leave A Reply

Navigate