Cadouri și zâmbete

Știți, vine o vreme în care e nevoie să pregătești terenul pentru mai multe Da-uri spuse hotărât, unul după altul, prin petreceri mai cu tematică, mai fără, musai toate cu nisip și valuri, mai ale mării, mai ale gândurilor.

Pe scurt, finalul de vară mi l-am petrecut pe Autostrada Soarelui, dus-întors, alături de prietene bune, ori prin curți de munte, printre râsete, nostalgii, planuri de oameni mari jucate cât mai copilăresc, dans cât cuprinde și surprize. La Tot Pasul. Cu deja experiență în a fi domnișoară de onoare (de 3 ori în 2 luni, de 5 ori cu totul), m-am desfășurat creativ. Pe această cale, mulțumesc, Pinterest, că exiști! Las niște imagini mai jos, în ordine de tip haos, cu ce am reușit să pregătesc:

  • ScrapBooks pe repede-înainte, personalizate pe cât posibil. Am gândit o structură simplă – Imagine reprezentativă, să se potrivescă cu stilul rochiei de mireasă, poză personală, colaj cu noi, poză viitoare mireasă + fiecare în parte, plus gândurile scrise. Am presărat, bineînțeles, tot felul de lipituri sugestive. Coperțile au fost personalizate cu material tip dantelă. Tip! Dacă rămâi în pană de materiale, poți transforma oricând o bentiță de la un magazin de accesorii (vezi florile mov).
  • Dacă nu ai timp să le fabrici chiar tu, recomandarea mea e să alegi brățările cu flori/coronițele de la Layelis Garden. Dai mesaj, spui dimensiuni, se trimit la adresă cu tot cu bomboană și mesaj simpatic.
  • Găsești multe gift tags cu mesaje amuzante sau în formă de inele la un search pe google. De exemplu, pe Popsugar.com găsești elemente numai bune pentru un astfel de party, la ce le atașezi ține de imaginația ta. Mai poți personaliza cutii cu bomboane mentolate Mint to Be sau fabrica bling diamond rings
  • Dacă printre multele evenimente din viața voastră se numără și cel de a deveni recent mătușă, iar gălușca (nume de alint) devenită nepoțel are botezul curând, alegeți cu încredere jucăriile de la Anne Geddes, alături de gânduri de citit peste niște ani buni. Ori o carte a bebelușului, cu sertare și locuri de păstrat amintiri. Mama sigur le va aprecia!

cadou petrecere burlacite

cadou petrecere burlacite

cadou petrecere burlacite

cadou petrecere burlacite

IMAG2143-01-773x1024 IMAG2156-01-1024x773 IMAG2194-01-773x1024 IMAG2209-01-773x1024

 

 

cadou petrecere burlacitecadou botez

 

Leave A Reply

Navigate