Obiective

Setări de început de an, de lună, de zi. Toate notate atent pe foi de hârtie, lipite pe laptop-uri, setate sub forma a zeci de alarme care să trezească vinovăția amânărilor. Dacă nu a fost azi, cu siguranță mâine va exista o scuză și mai bună pentru adormit curajul și determinarea, nu-i așa?

Cum ar fi viața voastră cu mai puține liste, promisiuni, fără “nu am timp”, “poate mai încolo”, “e prea greu”? Cu mai multe “de acum-uri” respectate.

Pasul meu este maratonul din mai și antrenamentul de luat orașul la picior, cu ~8 km parcurși zilnic în agitația orașului și-n liniștea din căști. Pasul vostru poate fi un abonament la clubul de fitness FitCurves Vitan*, pe care, prin intermediul unui concurs, îl ofer gratuit pentru o lună. Câștigătoarea va beneficia de antrenamente nelimitate alături de o antrenoare personală și acces gratuit la toate cursurile speciale: Yoga, Pilates, Belly Dance Workout etc.

Vă înscrieți printr-un comentariu care să conțină 3 aspecte pe care vi le doriți altfel (un viciu de care vreți să scăpați, o pasiune la care să vă întoarceți etc.), iar random.org mă va ajuta să aleg câștigătoarea abonamentului. Fluierul de final pentru concursul FitCurves – marți, 4 februarie.

Succes, fetelor!

*FitCurves este o franciză americană de fitness, exclusiv pentru femei, cu un antrenament rapid, eficient și distractiv, de doar 30 de minute. Circuitul Curves combină exercițiile de forță cu cele cardio. Este un program special creat pentru femeile ocupate, dar care vor să se mențină în formă și să aibă o condiție fizică bună. 

72688_10151359234979877_1949064286_n

Later edit: Numerotarea comentariilor s-a realizat în funcție de ordinea venirii lor. Conform random.org,  comentariul cu nr. 1, care îi aparține Alinei, este câștigătorul concursului. Felicitări!  De asemenea, mulțumesc pentru participare, Marina, Sorina și Alexandra! Sper să vă îndepliniți toate obiectivele notate aici.

random Alina

5 Comments

 1. Nu prea obisnuiesc sa-mi fac publice planurile si rezolutiile, dar premiul este tentant 🙂
  Printre altele, pentru 2014 mi-am propus:
  – sa calatoresc si sa experimentez mai mult.
  – sa mai renunt la ciocolata, ca nu o pot exclude total 😀
  – sa-mi rededic timpul unei pasiuni mai vechi
  – sa ma mai abtin de la a-mi cumpara rochite, fustite, pantofi, posete

 2. Ce-mi doresc eu pentru 2014, printre altele:
  – să fac mai multă mișcare, iar asta să devină o obișnuință
  – să călătoresc
  – să adopt un stil de viață mai sănătos, iar aici mă refer la noi obiceiuri în privința mâncării:)

 3. Ce-mi doresc eu pentru 2014, printre altele:
  – timp pentru mine ( miscare, cosmetia,etc);
  – sa ies aproape in fiecare w/e din Bucuresti;
  – sa ma gand la un business ( macar sa fac businesss plan)

 4. Obiectivele mele pentru 2014 sunt:

  – sa invat limba turca
  – sa invat sa inot
  – sa calatoresc in Elvetia
  – sa adopt un stil de viata sanatos cu o alimentatie pe masura
  – sa aduc un zambet pe fata in fiecare zi, unei persoane

Leave A Reply

Navigate