LaserTag

Probabil că din solidaritate faţă de o fostă coechipieră, alături de care a şi câştigat Cupa Bloggerilor acum ceva timp, Andrei a decis să-mi ofere o săptămână de relaxare prin alergări strategice şi împuşcături cu lumini.  Mai exact, de azi până joia viitoare FreePass-ul pentru bloggeri de la LaserMaxx e la mine!

Cum am senzaţia că e pentru prima dată când biletul câştigător a picat  în mâna unei fete, mă tot gândesc cum să-mi conving prietenele şi cititoarele să înlocuiască pentru o săptămână sala cu alergatul după vestele colorate din City Mall sau Afi Cotroceni. Aş încerca o campanie pentru renunţarea la tocuri, rochii, gesturi delicate pentru 7 zile, dar încă mă gândesc la strategii de abordare. Mă gândeam să infiltrez mesaje cu trimitere la abdomene perfecte, să fac referire la luminile disco atunci când vorbesc despre echipament, să le sfătuiesc să-şi imagineze că în echipa adversă se află foşti iubiţi îmbrăcaţi kitschos care aşteaptă să fie îmbrânciţi în negura vestelor stinse…

Dar de ce să complic lucrurile, când pot să vă invit direct, fetelor, să vă înscrieţi printr-un comentariu la o bătălie servită alături de porţii sănătoase de râs, sugar free. Am nevoie de 5 domnişoare/doamne cărora să nu le fie teamă de puţină mişcare şi culoare în obraji. Data o stabilim împreună.

Domnilor, îmi pare rău! Voi aţi avut #laserfrate. Trebuia să vină şi vremea lui #lasersoro 😀

11 Comments

 1. ah, ca nu-s io din Bucuresti :((( ce mi-a placut mie la Laser tag… da’ nu-i nimic ca le duc eu pe timisorencele mele la o sesiune de impuscaturi, ca doar sunt obiceiuri sanatoase 🙂

 2. @mahmur.info:Nu, nu! Nu e discriminare. E doar un tertip şi un cadou pentru domnişoarele care mă citesc 😛

 3. Tomata draga, chiar m-am gandit la obiceiurle voastre sanatoase atunci cand am scris post-ul asta 😀 Daca erai in Bucuresti, in fruntea listei ti-era numele. Asa sa faci, ca-s tare inofensive impuscaturile astea 🙂

 4. suna ok. sunt curioasa:) Vreau si eu!:P se poate?

  se tine cont ca e prima experienta de acest gen?

 5. Monica, esti binevenita 🙂 O sa inveti repede si o sa-ti placa, garantez. Nici eu nu-s chiar maestra, sa stii 😛 Mie-mi pare tare bine ca o sa ne si cunoastem!

 6. da si eu sunt curioasa, plus ca mi am propus sa cunosc oamenii pe care ii citesc cu drag, macar pe cei din Bucuresti!

  Ramane sa mi dai tu un mail, cand ar trebui. Ideea e ca ar trebui sa stiu exact pt ca nu pot sa las gradinita in aer si nici facultatea. Ziua de marti pica pt ca sunt la gradi pana la 15 si de la 16 pana la 20 la master pt cursuri.
  Multumesc:)

 7. Pingback: Amintiri fără timbru » Blog Archive » And the FreePass goes to…

Leave A Reply

Navigate