Zâmburi

“Sâmburi de zâmbet” 

Imaginaţia unui om a cules zâmbetele primite de către soţia sa şi le-a aşezat sub forma unor poveşti scurte. Personajele cu nume năstruşnice, născociri frumoase descrise cu lejeritate şi umor, se deschid sub forma unui acordeon ale cărui pliuri sună ca o plimbare de seară, pe drumuri pictate în culori vesele. 40 de poveşti frumos ilustrate, reţete simple pentru zâmbete,  îţi permit continuări pe care le poţi scrie alături de cei dragi.

Zâmburi este o colecție de povești scurte, ilustrate, scrise şi lansate de Ștefan și Adriana Liuțe, disponibile în reţeaua Cărtureşti începând cu luna noiembrie atât la bucată, cât și împreună cu un biblioraft în formă de acordeon. Zâmburi este un produs multi-funcțional: mini-poveștile pot fi cumpărate individual și făcute cadou, pot fi folosite ca obiect decorativ datorită suportului-acordeon realizat special pentru această colecție și pot constitui, de asemenea, o lectură plăcută și relaxantă.

Ţin cu succes locul unei felicitări, unui mulțumesc, unui noapte bună, poate chiar unui îndemn la inventat fiinţe curioase, care aduc voie bună oriunde ajung.

Zamburi_3_1024x683

Leave A Reply

Navigate