Bloggers’ Secret Santa Party

Parisul mă urmăreşte pretutindeni. Chiar şi la petrecerea de vineri, cand al meu cadou a venit împachetat cu funde roşii, scris auriu şi arome franţuzeşti. Poate e doar puţin îmbufnat că n-am aşezat prea multe cuvinte despre el, aşa cum îi promisesem, şi găseşte că ăsta-i un motiv bun să mă chinuie cu semne, fie că-i vorba de les macarons, de un prânz  La Bastille ori de un delicios nougat glace.

Oricum ar fi cu semnele astea, petrecerea bloggerilor de vineri a fost bine condimentată cu muzică live în amestec echilibrat cu ceva karaoke, surprize plăcute şi mulţi paşi de dans exersaţi până dimineaţă. Atât de faină a fost atmosfera, încât încep să cred că  Manafu a descoperit de ceva vreme reţeta petrecerilor bune şi acum le  prepară ca la carte, cu multă voie bună şi entuziasm. Toată admiraţia pentru modul în care reuşeşte de fiecare dată să transmită energia aceea pozitivă şi gândurile  bune unui grup atât de mare de oameni cu personalităţi puternice.

În loc de concluzie, să ne bucurăm de urarea celor de la Vodafone România, susţinătorii multor idei frumoase din online: Happy Blogging!

3 Comments

  1. Pingback: Amintiri fără timbru » Blog Archive » Lady Bloggers Party

Leave A Reply

Navigate