În loc de concluzii #bizsmscamp

Am început cuminte, manierat, cu “Bună ziua! Numele meu este”.  În câteva secunde mi-am dat seama că ceea ce transmit nu spune mare lucru despre mine, omul care a intrat acum mai bine de doi ani în lumea asta a online-ului din pură pasiune şi cu o doză mare de naivitate. Om care încă îşi aminteşte foarte clar mândria aceea pe care o simţi după ce  plămădeşti câteva proiecte cu grija unei mame uşor nevrotice şi le vezi ieşite la prima lor întâlnire. Gândiţi-vă că încă păstrez şi acum foaia pe care am desenat (da, am desenat pe o coală A4) viitorul blog al companiei, aşa cum îl vedeam eu atunci. Descoperisem singură un domeniu în care mă puteam mişcam în voie. În care entuziasmul meu, firea analitică şi nevoia constantă de a cunoaşte zilnic oameni şi gânduri noi erau văzute cu ochi buni.

Am recunoscut, mai apoi, că am şi câteva “amintiri fără timbru” pe care scriu mai rar decât aş vrea, dar mai des decât am timp. Un murmur prin sală şi fâstâceala mea deja prindea aripi. Vocea mi-a devenit gravă şi le-a cerut, parcă fără voia mea, să mă lase să învăt de la ei. Şi ei m-au lăsat.

Ce am aflat? Are Tomata un articol tare fain pe tema asta.

Ce m-a pus pe gânduri? Ideile Bogdanei şi articolul în care cere companiilor să-şi asume un Social Media Manager în organigramă.

Apoi articolul Ruxei.  Mi-e greu să închei cu altceva, din simplul fapt că acolo îşi găsesc răspunsul multe dintre întrebările ridicate de-a lungul celor patru zile de Social Media Snow Camp. Concluzii pertinente, scrise coerent, în aceleaşi fraze curate cu care ne-a obişnuit.

Mulţumită sunt că pot răspunde mult mai uşor la De Ce-urile legate de alegerea mea de a lucra în acest domeniu . Că am început din nou să încurajez oamenii să-şi cumpere casă în online, s-o mobileze cu decenţă, apoi s-o îmbrace în poveşti şi amintiri. Cu sau fără timbru.

foto via

2 Comments

  1. Comparaţia aia a fost pe măsura simţămintelor de atunci, drăguţa mea 🙂 No, eu îţi mulţumesc frumos pentru feeling (doar ştii că e mutual)! >:D<

Leave A Reply

Navigate