Felicitări de Crăciun

Sunt un om care se inspiră puternic din vizual. Zi de zi, de aici îmi extrag multă fericire. Îmi place să privesc, în cel mai mic detaliu, texturi, culori și forme. Să mă pierd în peisaje. Să creionez lucruri din natură care îmi aduc bucurie. Să construiesc povești vizuale care să transmită emoție. Să îmi imaginez, constant, moduri noi de a folosi o stare, un obiect de decor sau o simplă bucată de hârtie.

Așa au ajuns multe dintre lucrurile ignorate de cei din jur să devină micile mele comori. Indiferent că sunt ambalaje rupte cu bucurie de cei ce-și primesc cadourile sau bucăți de materiale rămase după un proiect sau un obiect de decor, îmi place să le gândesc un alt sens și să le dau o nouă viață.

După mai bine de o lună de meșterit printre picături la felicitările de Crăciun, iată că sunt gata. Am îmbinat elemente de scrapbooking de la boutique-urile de profil cu bucăți de materiale reciclate, am lipit cu orele hârtii, degete și mobilă deopotrivă și am presărat sclipici cât cuprinde. Sunt pregătite să adăpostească multe cuvinte de bine și să-și joace rolul de aducătoare de zâmbete.

Pe câteva dintre ele le veți găsi și la atelierul Blue Daisy, începând cu săptămâna viitoare. De aveți drum în apropiere de Cișmigiu, rețineți doar că se vinde bucurie din bucuria mea la bucată. Felicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmadeFelicitari Craciun handmade

Leave A Reply

Navigate