Daily Cotcodac

Să vă fac cunoştinţă:

Daily Cotcodac, blog colectiv cu extindere către ziar cu multă satiră bună. Ediţie cu număr norocos (2, adică) şi mult curaj în pagini,  răspândit cu entuziasm în metropolă în 10000 de exemplare. Lansat printre acorduri de chitară, râsete sănătoase şi valuri de fum prietenos, ziarul s-a simţit aseară ca la el acasă.

S-a parfumat cu esenţă de tuş, şi-a potrivit în oglindă papionul roşu, după care a ieşit la plimbare să fie văzut şi să vadă câţi oameni mai vor să îl citească pe el, acest conglomerat de 16 pagini cu suflet şi umor, făcător de zâmbete. S-a aşezat, pe rând, la bar, pe mesele de lângă scenă, a prins de degete prietenii care au venit să-l vadă şi a încercat să le explice, mai cu un pamflet, mai cu întrebări fără răspunsuri serioase, cum mai e, domnule, cu viaţa asta.

Dacă-l întâlniţi în cafenele, baruri, la colţ de stradă, luaţi-l acasă. E mai ceva ca un antinevralgic în materie de descreţit frunţi. Apoi, faceţi ca mine şi felicitaţi-i pe oamenii aceştia faini care au avut curajul să-şi tipărască vorbele pe hârtie!

P.S.: O poză. 3 articole faine despre eveniment la Ruxa, Claudia, Andreea.

Leave A Reply

Navigate