PR Forum

Sunt unele evenimente din industria Relațiilor Publice care ar trebui  încercuite în calendar, în fiecare an, ca must attend. Pentru practicieni/new-entry în domeniu, PR Forum e locul ideilor istețe, comunicate creativ, cumulate în două zile de comunicare corporate, strategie, crisis management, old & new media, PR de nișă, personal branding.

Ediţia de anul acesta se desfăşoară între 25 – 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul cuprinde două zile de conferinţe, seminarii intensive, workshop-uri interactive şi gala de premiere a celor mai buni specialişti din industrie. Aveţi programul complet aici.

Noutatea de anul acesta este PR Academy. Prima plaformă de cursuri interactive pentru oamenii de PR cuprinde o serie de cursuri ce se vor desfăşura pe parcursul întregului an, mai exact training-uri de comunicare interactive : Crisis Comunication Today, susţinut de GMP PR, Social Media for Public Relations, susţinut de GolinHarris, şi Effective Internal Communication Planning, susţinut de Image PR.

Anul trecut a fost așa.

PR Forum

Leave A Reply

Navigate