Reîntoarcere în culori

Sunt ceva ani de când am pus pentru prima dată mâna pe un aparat foto. Din joacă, din curiozitate, din multe motive care au legătură cu verbele astea – a-mi aminti, a păstra, a povesti. Am fotografiat prost, de cele mai multe ori, pentru ca un simplu cadru avut în minte sau în priviri să iasă cum trebuie. Dar acel cadru mă recompensa enorm cât să o iau de la capăt. N-am studiat cum trebuie fotografia, mi-e vis peste care s-a tot așezat praful de ceva ani, dar am continuat stângace să exersez.

În continuare văd viața în cadre și mă mai întorc la cuvintele de acolo. Păstrez cu mine experiențe care m-au adus în rolul de fotograf, cu încredere și, zic eu, puțină inconștiență din partea unor oameni mișto, care mi-au pus pe tavă bucătăria lor, preparatele și chef-ul de 5 stele, totul pentru ca aparatul meu să surprindă noile apariții din meniu. Am fost pusă în situația de a gândi rapid, pe timpul unor oameni extrem de prinși în job-urile lor, cum pot să surprind corect și creativ, în același timp, produse, locuri, oameni, contexte. Am avut și-un moment de mândrie, recunosc că și acum îi trimit priviri melancolice acestui hotel, după ce l-am cunoscut în detaliu prin lentila aparatului.

M-am mutat rapid la călătoriile mele pe care le-am transferat în mare parte pe Instagram, spațiul în care mi-e cel mai ușor să postez și să fiu. Apoi, au apărut florile în prim-plan, prin Blue Daisy, moment care mi-a adus un aparat în mâini pentru tot felul de încercări de fotografie. Las câteva dintre cadre mai jos, sunt făcute în seri de căutat inspirație. Pe multe altele le am doar în minte, sper să-mi iasă în viitorul apropiat, cât să nu mă mai pierd iar de o pasiune care mi-a adus atât de mult bine.

flori flori

nIMAG1342-01_580x768

flori

flori

flori

flori

flori

flori

A, și-mi mai doresc cât mai multe imagini featured, cum s-a întâmplat cu ea. 🙂

Leave A Reply

Navigate