Blue Daisy

Despre Roxana n-am scris niciodată. Așa cum se cuvine, adică lung și pe-ndelete, cât să cuprindă măcar un sfert din mulții ani de când ne avem alături. Nu că aș vrea într-un articol să-i fac dreptate unei prietenii precum a noastră, nici că o să încerc să desfășor amintiri ce-s de depănat la un pahar cu vin, dar am simțit că-i măcar puțin loc de laudă în văzul tuturor, acum că-i om cu afacerea ei de făcut alți oameni să zâmbească.

Pe Roxana am întâlnit-o la facultate. Ea stătea în prima bancă, eu în ultima. Am cunoscut-o la Olimpiadele Comunicării, printre strategii de comunicare, stres și  prezentări. Am stat pe podium alături, când ne-am luat medaliile, și-am prins același start profesional. Ne-am mutat în aceeași cameră de cămin și-am împărțit cu ea muzică, gândaci și melancolii. Plus cam ce-i mai bun și ce-i mai rău din ce ți se poate întâmpla de când îți iei zborul din cuib până-n prezent. Am tone de povești simpatice și încă pe atâtea escapade, trăite la intensitatea aia în care orice e totul pentru tine în acel moment.

Mai avem în comun primele dăți în Franța, Italia, Spania, Cehia și o mare parte din Belgia, să pot spune că-i omul alături de care mi s-a activat și microbul ăsta al călătoritului. E persoana care mi-a scris primele coperți ale cărții mele încă inexistente. Alături de care am văzut teatru, am dansat la concerte, am învățat în poduri de facultate, la ore târzii. Pe lângă asta, Roxana e și un om curajos, care a luat, recent, drumul florilor, așa cum îmi place mie să-i zic.

Mai exact, și-a deschis propriul ei atelier de creație florală, unde, cu imaginație, culoare, pasiune și joacă, aduce zâmbete oamenilor prin buchetele și aranjamentele care-i ies din mâini. După un curs de design floral și-o ucenicie într-un atelier, plus evenimente ale apropiaților, a apărut Blue Daisy, locul ei de joacă de pe Știrbei Vodă, nr. 53-55. Cu tot subiectivismul din lume vă încurajez să-i treceți pragul sau să vă gândiți la ea pentru evenimentele voastre. Sunt și eu prin zonă, mă duc des să-mi limpezesc mintea printre flori, la 15 grade, și să-mi fac pozele pentru, momentan, pagina de Facebook și contul de Instagram. O să tot revin cu imagini colorate!

blue daisy atelier floral

blue daisy atelier floral

blue daisy atelier floral

blue daisy atelier floral

blue daisy atelier floral

blue daisy atelier floral

Leave A Reply

Navigate