Happy Run – Race for the cure

De ce alergăm?

Competiția cu noi care ne aduce la fiecare cursă aproape de renunțare, doar pentru a ne scoate, uneori, pe ultima sută de metri, învingători? Motivația oferită de rezultate, fericirea extrasă din fiecare pas în plus adăugat în antrenamente? Toate la un loc, pentru mine. Plus ceva în plus – conștientizarea pe care o poți aduce unei cauze importante, bucuria trăită alături de cei din jur.

Așa cum va fi duminică, pe 7 iunie, în Parcul Herăstrău, când voi alerga alături de învingătoarele în lupta cu cancerul la sân, într-o cursă a fericirii prin care se vor strânge bani pentru teste și consultații pentru femeile din România.

Cursa Happy Run – Race For The Cure este inițiată de fundația Susan G. Komen în Statele Unite, creată de Fundația Renașterea București, și are ca are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru prevenirea și combaterea cancerului de sân. Sărbătorim și aducem speranța!

În România, 1 din 6 femei este diagnosticată cu cancer de sân în fiecare an. Cea mai eficienta metodă în această luptă este depistarea acestuia în stadiul incipient.

Cu două trasee – unul de 5 km și altul de 1 km, poți participa la curse, la marș sau la evenimentele pregătite. Participarea se face pe bază de donație, aici. See you there!

info-traseu-happy-run

Leave A Reply

Navigate